Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Τι κάνει η Μαμά απόψε;

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

" Η Ανοργασμικιά"


Τι να πεις; Χαρακτηρίζει τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε!! Ένα ακόμη σκουπιδοτράγουδο. Πλάκα έχει το τέλος του τραγουδιού. Το τηλεφώνημα της "ανοργασμικιάς" και η απάντηση του συντρόφου της!!!
Γιάννης Μηλιώκας
"Ανοργασμικιά"

Σκύλα, δε θα σου τηλεφωνήσω
κι αν με πάρεις θα στο κλείσω
θα σου δείξω εγώ
Κάργια, έσκισα τα γράμματα σου
μάζεψα τα πράγματα σου τέρμα ως εδώ

Γιατί είσαι άχαρη είσαι αχάριστη
είσαι μονόχνωτη, κομπλεξικιά
Γιατί είσαι άγαρμπη είσαι αναίσθητη
είσαι κρυόκωλη και ανοργασμικιά

Κτήνος, δε μου φτάνει ένα μπουκάλι
με κατάντησες ρεμάλι κι αλκοολικό
Βούρλο, πρώτα θες να με φυτέψεις
κι ύστερα θα με πιστέψεις πόσο σ' αγαπώ

Γιατί είσαι άχαρη είσαι αχάριστη
είσαι μονόχνωτη, κομπλεξικιά
Γιατί είσαι άγαρμπη είσαι αναίσθητη
είσαι κρυόκωλη και ανοργασμικιά
Η ανοργασμικιά Γουρουνίτσα
Από την Συλλογή (Άλμπουμ) "Ξυπνάς μέσα μου το Ζώο" του Άρκά

"΄Αδοξοι Μάσταρδοι" - Ταινία Πολιτικού Θρίλερ

Ένα σατυρικό εξώφυλλο από την έφημερίδα "Π ο ν τ ί κ ι" (Οκτώβριος 2010), που διακωμωδεί την πολιτική κατάσταση εκείνης της χρονικής περιόδου. Μία σατυρική "κινηματογραφική αφίσσα" που τα λέει όλα !

Ένα εξαιρετικό Animation για την Ελληνική Κρίση

Κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μία τριλογία (τρία μικρού μήκους βιντεάκια) με κινούμενα σχέδια, που διακωμωδεί την πρόσφατη Ελληνική Κρίση. Φτίαχθηκε από μία Ελληνική ομάδα καλλιτεχνών που έχουν ιδρύσει μία καλά οργανωμένη εταιρεία προβολής και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών με το όνομα "Nomint" .
Μία πραγαματικά καλή δουλειά, με πικρό χιούμορ και δημιουργική έμπνευση....

Οι Αφίσσες της Τριλογίας

The Greek Crisis Explained, Trilogy


The Greek Crisis Explained, Episode 1



The Greek Crisis Explained, Episode 2



The Greek Crisis Explained, Episode 3

Coyote & Road-Runner


Coyote & Road-Runner

Κινούμενα σχέδια με πρωταγωνιστές ένα τσακάλι της ερήμου (Κογιότ - Coyote) και την φυσική του τροφή το Αμερικάνικο πτηνό Ταχύπους (Road Runner). Στηρίζεται στην ίδια πρωταρχική ιδέα, απολύτως εμπορικά επιτυχημένη. Το θύμα γίνεται δυνάστης και ο θύτης θύμα. (Tom & Jerry, Silvester & Tweety)


ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ

Animations από το BBC

Τέσσερα εξαιρετικά χιουμοριστικά βιντεάκια από το Εγγλέζικο Κανάλι BBC. Αποδεικνύει ότι ακόμα και με απλές γραμμές, πολλή φαντασία και καλή σκιτσογραφική δουλειά μπορείς να καταφέρεις πολλά. Χωρίς ιδιαίτερα εφφέ, πανάκριβες παραγωγές και πολυπληθές προσωπικό. Πραγματικά μια πολλή καλή δουλειά !!!







"Περιμένοντας την Επόμενη Δόση" - Νέα ταινία Hardcore Sex

Νέα ταινία σκληρού πορνό κυκλοφόρησε. Ο τίτλος της είναι: "Περιμένοντας την Επόμενη Δόση". Πρόκειται για Πολιτικό θρίλλερ με έντονα σεξουαλικό περιεχόμενο, κοινωνικές αναφορές, ψυχολογικές προεκτάσεις και φοβερά ρεαλιστικές σκηνές.
Για πρώτη φορά στα Παγκόσμια Κινηματογραφικά Χρονικά λαμβάνουν μέρος πάνω από 7.000.000 κομπάρσοι!!! Οι σκηνές σκληρού σεξ είναι καταιγιστικές με ιδιαίτερη έμφαση στο πρωκτικό σεξ και τον βίαιο σοδομισμό!!! Δεν εξαιρείται κανείς. Ο βίαιος σοδομισμός εφαρμόζεται μετ' επιτάσεως ακόμα και στους ηλικιωμένους και οι σκηνές σαδιστικής γεροντοφιλίας είναι εξοντωτικές.
Σε πανελλήνια αποκλειστικότητα σας παρουσιάζουμε την Κινηματογραφική αφίσα που θα κυκλοφορήσει για την διαφημιστική προώθηση(;) της ταινίας...


(*) Αναδημοσίευση από παλαιά ανάρτηση του Δεκεμβρίου 2010, για να θυμόμαστε τις μέρες εκείνες... που φαίνονται μακρινές.

Το Κρασάκι του Τσού

チューのワイン


"Το Κρασάκι του Τσού"

Όταν το πρωτοείδα δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω!! Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να μη γελάσω μόλις σκεφτώ τον "Κόκκορα Αντώνη". Ένα πραγματικά χιουμοριστικό βιντεάκι που σου φτιάχνει το κέφι!!
Η βασική ιδέα σε όλα αυτά τα βιντεάκια είναι η ακουστική μεταφορά στην ελληνική γλώσσα επακριβώς της ομιλίας σε τραγούδια της 'Απω Ανατολής.
Αυτό το βιντεάκι είναι πετυχημένο. Απολαύστε το !!!!!









Η καρικατούρα απεικονίζει τον εξαιρετικό Ιαπωνέζο ηθοποιό Toshiro Mifune, από την επική ταινία "Οι 7 Σαμουράι" (1954) με σκηνοθέτη τον επίσης θρυλικό Akira Kurosawa. Μία ταινία που αν δεν έχετε παρακολουθήσει, νομίζω ότι επιβάλλεται...

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Γελοιογραφίες του Στάθη - Μάιος 2009

Περιήγηση στις γελοιογραφίες του εξαιρετικού Γελοιογράφου Στάθη (το πλήρες όνομά του είναι: Στάθης Σταυρόπουλος). Έχουν δημοσιευθεί στην "Ελευθεροτυπία" και κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. Το καυστικό Χιούμορ, οι εύστοχες παρατηρήσεις και η αιχμηρή Σάτυρα, είναι τα κυριότερα προτερήματά του. Σε αντίθεση με άλλους γελοιογράφους έχει και πολύ καλό "πενάκι". Τα σκίτσα του έχουν τεχνική πληρότητα και επαρκή λεπτομέρεια.
Οι Γελoιογραφίες είναι παλαιές και χρονολογούνται από τον Μάιο του 2009. Για να θυμηθούμε το πολιτικό και οικονομικό κλίμα εκείνης της περιόδου.
Και τώρα ώρα, να χαμογελάσετε..........

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΣΤΑΘΗΣ - "ΝΑΥΤΙΛΟΣ 1" - ΜΑΙΟΣ 2009

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου.
Αχιλλέας

Σκοτεινά Πάθη

Δεν πολεμούμε τα σκοτεινά μας πάθη με νηφάλια, αναιμικιά, ουδέτερη, πάνω από τα πάθη αρετή. Παρά με άλλα σφοδρότερα πάθη. Αφήνουμε τη θύρα μας ανοιχτή στην αμαρτία.
Δε βουλώνουμε τ' αφτιά μας να μην ακούσουμε τις Σειρήνες. Δε δενόμαστε από φόβο στο κατάρτι μιας μεγάλης Ιδέας, μήτε παρατούμε το καράβι και χανόμαστε γρικώντας, φιλώντας τίς Σειρήνες.
Παρά εξακολουθούμε την πορεία μας, αρπάζουμε και ρίχνουμε τις Σειρήνες στο καράβι μας και ταξιδεύουν κι αυτές μαζί μας.

"Ασκητική" - Νίκος Καζαντζάκης

"Ξυπνάς μέσα μου το Ζώο" - Αρκάς

Back to TOP  

Back to TOP